ukenru
u-chernivetskiy-oblasti-zatrimali-8-nelegaliv-z-bangladesh

У Чернівецькій області затримали 8 нелегалів з Бангладеш

 • 6564 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. Прикордонники оперативно-розшукового підрозділу Західного регіонального управління та Чернівецького загону спільно з співробітниками Служби безпеки України і Національної поліції виявили та затримали вісім нелегальних мігрантів з Республіки Бангладеш. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Держприкордонслужби.

"Прикордонники оперативно-розшукового підрозділу Західного регіонального управління та Чернівецького загону спільно з співробітниками СБУ і Національної поліції виявили вісім нелегальних мігрантів. Під час проведення заходів з перевірки порядку дотримання іноземцями міграційного законодавства України, в Новоселицькому районі Чернівецької області правоохоронці зупинили для перевірки автомобіль Volkswagen української реєстрації. Виявилося, що водій автівки - громадянин України, перевозив вісім пасажирів, попередньо громадян Бангладеш, які не мали жодних документів, що посвідчують особу", - зазначено у повідомленні.

У прес-службі наголосили, що правоохоронці притягнули водія до адміністративної відповідальності за ст. 206-1 КУпАП ("Незаконне перевезення іноземців та осіб без громадянства територією України"), а нелегальних мігрантів з Азії затримали для встановлення особи, законності їх перебування в Україні та інших обставин.

Раніше УНН повідомляв, що, у ході проведення цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою "Мігрант", правоохоронці затримали 17 громадян Китаю, які нелегально перебували на території України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП