u-chernivetskii-ta-zakarpatskii-oblastiakh-oblashtovuiut-prykordonni-dorohy

У Чернівецькій та Закарпатській областях облаштовують прикордонні дороги

 • 30752 переглядiв

Державна прикордонна служба України розпочала облаштування прикордонних доріг у Чернівецькій та Закарпатській областях, плануючи побудувати майже 700 км нових доріг для покращення прикордонного контролю та можливостей реагування.

На території Чернівецької та Закарпатської областей розпочали облаштування прикордонних доріг. На сьогодні вже облаштовано майже 35 км у Чернівецькій області та 17 км – на Закарпатті. Про це повідомили у Держприкордонслужбі, пише УНН.

Ініціатива, підтримана урядом та МВС України, дозволяє Держприкордонслужбі самостійно займатися будівництвом доріг вздовж кордону з ЄС. Завдяки цьому буде покращено контроль за територією, оперативне реагування на зміни в ситуації, а також зменшення витрат на пальне та експлуатацію техніки.

Для облаштування кордонів на заході України, ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг" безкоштовно надасть 70 тис. тонн доменного шлаку, а Укрзалізниця забезпечить його доставку.

На сьогодні вже облаштовано майже 35 км доріг у Чернівецькій області та 17 км у Закарпатті. В планах ще майже 700 км нових доріг.

Нагадаємо

У ДПСУ повідомили, що виявили тіло людини без ознак життя за 30 метрів від українського берега Тиси.

Ірина Колеснік

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі