u-chernigovi-nalagodili-milyonne-virobnitstvo-falsifikatu-alkogolyu-postavki-robili-po-vsiy-krayini

У Чернігові налагодили мільйонне виробництво фальсифікату алкоголю: поставки робили по всій країні

 • 931541 переглядiв

КИЇВ. 10 серпня. УНН. Правоохоронні органи в Чернігові викрили підпільне виробництво алкогольних напоїв, які доставлялись по всій країні. Під час проведення обшуків на місці виробництва було виявлено та конфісковано понад 38 000 літрів підробленого алкоголю. Також, припускається, що втрати від несплати акцизного податку, через це виробництво, можуть досягати приблизно 2 мільйонів гривень, повідомляє Бюро економічної безпеки України, передає УНН

Деталі

Бюро економічної безпеки України (БЕБ) разом з іншими правоохоронними органами зупинило діяльність нелегального виробництва алкогольних напоїв в Чернігові.

Під час проведення обшуків було виявлено та конфісковано майже 38 000 літрів підробленого алкоголю та обладнання на суму понад 9 мільйонів гривень.

За розрахунками аналітиків, втрачена сума від несплати акцизного податку може становити приблизно 2 мільйони гривень.

Поліція вже встановила групу осіб, яка здійснювала масове виробництво контрафактних товарів на одному з виробничих комплексів.

Як повідомляється, підозрювані придбали необхідне обладнання, сировину та матеріали. Підроблену алкогольну продукцію розливали в скляну тару, виглядаючи як вироби відомих українських брендів, і використовували підроблені марки акцизного податку.

Їхня небезпечна для життя та здоров'я підробна продукція великими партіями надавалася довіреним клієнтам по всій території України, вказали у БЕБ.

Наразі розслідування продовжується, проводиться встановлення всіх осіб, причетних до цієї справи.

Нагадаємо
Детективи Бюро економічної безпеки за 6 місяців 2023 року вилучили з нелегального обігу контрафактного алкоголю на приблизно 650 млн грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Фактична ціна на газ пішла в ріст після місяців падіння

     • 470499 переглядiв

    Кулеба розповів про посередників у переговорах з росією

     • 694212 переглядiв