ukenru
u-chernigovi-brat-deputata-oblradi-na-avto-zbiv-ditinu

У Чернігові брат депутата облради на авто збив дитину

 • 13400 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. Автомобіль скоїв наїзд на 11-річного хлопчика у Чернігові. Про це повідомив сектор комунікації ГУНП У Чернігівській області, передає УНН.

"Вчора надвечір у Чернігові автомобіль наїхав на 11-річного хлопчика. Один з пасажирів викликав "швидку" та разом із батьком допоміг хлопчику піднятися, але потім водій та пасажири залишили місце події. Чернігівська поліція відкрила кримінальне провадження та встановила усіх осіб, які були в авто", – йдеться в повідомленні.

На місці інциденту працювала слідчо-оперативна група Чернігівського відділу поліції. Автомобіль доставили на штрафмайданчик. Також вилучили та направили на експертизу речовину білого кольору, знайдену на узбіччі.

Розслідування проводиться в рамках кримінального провадження за ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) КК України. Такий злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

"Один з пасажирів викликав "швидку" та допоміг хлопчику піднятися. Коли навколо почали збиратися люди, то водій і пасажири сіли в інше авто та поїхали з місця приходи. До Чернігівського відділу поліції вони прийшли самі, їх було опитано та взято аналізи. Наразі відомо, що вони не були у стані алкогольного сп’яніння. Результати аналізів щодо наркотичного сп'яніння будуть пізніше", – уточнили в поліції.

За повідомленням місцевих ЗМІ, хлопчика збив брат депутата обласної ради від "Радикальної партії" Дмитра Блауша.

При цьому, лідер "Радикальної партії", народний депутат України Олег Ляшко підтвердив у Facebook, що вчора у Чернігові сталася ДТП за участі брата депутата обласної ради від цієї партії Дмитра Блауша.

"Учора у ДТП в Чернігові за участю брата нашого депутата обласної ради Дмитра Блауша постраждав 10-річний хлопчик, який їхав на велосипеді. Очевидці кажуть, що в машині були наркотики", – написав Ляшко.

Нагадаємо, автобус збив двох дівчат у Борисполі Київської області, внаслідок чого одна з них загинула. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП