ukenru
u-cherkasakh-zasudili-cholovika-za-napad-na-politseyskogo

У Черкасах засудили чоловіка за напад на поліцейського

 • 13456 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. У Черкасах засудили чоловіка до 4 років позбавлення волі, та звільнили від відбування покарання з іспитовим строком 2 роки через напад на поліцейського. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури Черкаської області.

"Черкаською місцевою прокуратурою на належному рівні підтримано обвинувачення в кримінальному провадженні стосовно жителя міста Черкаси, 1969 року народження, який обвинувачувався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків) Кримінального кодексу України", - сказано у повідомленні.

Встановлено, що місцевий житель перебуваючи в приміщенні Черкаського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області у зв’язку із складанням відносно нього адміністративних матеріалів умисно наніс руками, на яких були одягнені кайданки, удар в обличчя інспектору Управління патрульної поліції в Черкаській області, чим заподіяв останньому легкі тілесне ушкодження.

Під час судового розгляду обвинувачений не визнав свою вину в інкримінованому злочині.
Вироком Соснівського районного суду міста Черкаси зловмисника визнано винним у вказаному вище кримінальному правопорушенні та засуджено до 4 років позбавлення волі, та звільнено від відбування покарання з випробування – іспитовим строком 2 роки.

На цей час вирок суду не набрав законної сили та вивчається прокуратурою на предмет законності.

Нагадаємо, на Вінниччині нетверезий чоловік озброївся виделкою та ножем і погрожував працівнику поліції.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП