ukenru
u-cherkasakh-goriv-zoopark-abi-vryatuvati-chastinu-ptakhiv-vipustili-na-volyu

У Черкасах горів зоопарк: частину птахів випустили на волю, аби врятувати

 • 14468 переглядiв

КИЇВ. 7 жовтня. УНН. Сьогодні, 7 жовтня, о 9:18 у “Черкаському міському зоопарку”, на вулиці Смілянська, 132 сталася пожежа. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ДСНС у Черкаській області.

Для боротьби із вогнем, до місця події були спрямовані чергові караули Черкаського міськрайонного відділу, а також оперативно-координаційний центр Управління.

Загоряння сталося у павільйоні дрібних птахів та мавп. Через щільне розташування споруд, вогонь загрожував також розташованому поруч вольєру утримання леопардів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На пожежі на Дніпропетровщині постраждала однорічна дитина

На час прибуття на місце пожежі першого пожежного розрахунку, вогнем був охоплений дах павільйону, в якому були розташовані вольєри для утримання дрібних птахів і мавп.

Загалом, на місці події працювали чотири пожежні та спеціальні автомобілі, а також 15 рятувальників. О 10:04 рятувальники ліквідували пожежу та запобігли її поширенню далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На пожежі у Кропивницькому загинули троє чоловіків

За словами доглядачів, кілька десятків цінних птахів вдалось врятувати, але частину птахів, що знаходилися у безпосередній близькості від вогню, аби вони не загинули, довелось випустити із вольєра.

На місці пожежі працюють фахівці дослідно дослідно-випробовувальної лабораторії Управління.

Причина загоряння встановлюється.

Як повідомляв УНН, у ніч на суботу у Львові згорів зоомагазин.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП