ukenru
u-chergakh-na-kpvv-na-donbasi-zibralos-40-avto

У чергах на КПВВ на Донбасі зібралось 40 авто

 • 9275 переглядiв

КИЇВ. 2 січня. УНН. Сьогодні зранку на в’їзд та виїзд у контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії зіткнення у районі проведення операції Об’єднаних сил в обидва напрямки перебувало 20 автомобілів. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу ДПСУ.

Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:
"Майорське" – 0/10; "Мар’їнка" –5/15; "Новотроїцьке" – 5/5; "Гнутове" – 0/0", - йдеться у повідомленні.

У відомстві зазначили, усі контрольні пункти в’їзду-виїзду на лінії зіткнення відкрились згідно графіку та функціонують у штатному режимі.

Минулої доби на КрП "Мар’їнка" прикордонники Краматорського загону зафіксували випадок пропонування хабара громадянкою України для позачергового та безперешкодного пропуску її через лінію розмежування. Жінку та повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 369 ККУ "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі", передано представникам Нацполіції.

Нагадаємо, співробітники Державної прикордонної служби України напередодні Нового року та Різдва, для забезпечення максимально безпечного та комфортного міжнародного руху, посилили заходи з охорони державного кордону.

Українські Національні Новини

Суспільство