u-budynku-studenta-yakyi-vlashtuvav-strilianynu-v-prazi-znaideno-samorobnyi-vybukhovyi-prystrii

У будинку студента, який влаштував стрілянину в Празі, знайдено саморобний вибуховий пристрій

 • 30730 переглядiв

У будинку чеського студента, який убив 14 осіб у Карловому університеті, було знайдено саморобний вибуховий пристрій і відкриті газові балони.

У будинку студента, який влаштував стрілянину в центрі чеської столиці, було знайдено саморобний вибуховий пристрій. Про це УНН повідомляє з посиланням на Радіо Прага.

У будинку в селищі Гостоунь, де жив студент-стрілок, який скоїв 21 грудня вбивство 14 осіб у будівлі філософського факультету Карлового університету, під час обшуку було знайдено саморобний вибуховий пристрій. Про це повідомив поліцейський прес-секретар Ян Данек.

Оперативники також виявили газові балони з відкритими вентилями. Ймовірно, злочинець таким чином мав намір підірвати житло. Можливій трагедії запобігли поліцейські та пожежники.

Нагадаємо

21 грудня чеська поліція отримала інформацію про студента, який нібито планує накласти на себе руки і прямує до свого університету зі зброєю. Після цього поліція почала перевірку інформації, але до моменту приїзду поліції студент уже влаштував стрілянину. Коли стрілець зрозумів, що поліція здійснить його затримання - він наклав на себе руки. Однак унаслідок стрілянини було вбито 14 осіб і понад 20 дістали поранення.

Лілія Подоляк

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Знищено ще один ворожий Су-34 – Повітряні Сили ЗСУ

     • 106662 переглядiв

    Україна врятувала ще трьох дітей з окупованих територій

     • 106725 переглядiв