u-bilomu-domi-rozkryly-podrobytsi-vizytu-zelenskoho-do-ssha

У Білому домі розкрили подробиці візиту Зеленського до США

 • 32442 переглядiв

Президент США Байден запросив президента України Зеленського до Білого дому 12 грудня, щоб підтвердити підтримку США в умовах конфлікту України з Росією. Вони обговорять потреби України та поточну допомогу США.

Президент Сполучених Штатів Джо Байден запросив главу України Володимира Зеленського на зустріч у вівторок, 12 грудня. Про це йдеться на сайті Білого дому з посиланням на речницю Карін Жан-П’єр, передає УНН.

Президент Байден запросив президента України Володимира Зеленського до Білого дому на зустріч у вівторок, 12 грудня, щоб підкреслити непохитну відданість США підтримці народу України, який захищається від жорстокого вторгнення Росії

йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що "поки Росія нарощує свої ракетні та безпілотні удари по Україні, лідери обговорять нагальні потреби України та життєво важливу важливість подальшої підтримки Сполучених Штатів у цей критичний момент".

Додамо 

В Офісі президента України повідомили, що Зеленський 11 грудня розпочне робочий візит до США. Глава української держави зустрінеться з президентом США Джо Байденом, проведе низку зустрічей і переговорів.

Серед ключових тем на переговорах у Вашингтоні буде продовження оборонної співпраці України та США, зокрема спільних проєктів із виробництва зброї та систем ППО, а також координація зусиль двох держав у наступному році.

Лілія Подоляк

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    НАЗК відкрило публічний доступ до Реєстру декларацій

     • 33923 переглядiв

    На Одещині вибухи, працює ППО

     • 41862 переглядiв