u-bilii-tserkvi-stalasia-pozhezha-na-skladi-iz-feierverkamy-poperedno-postrazhdalykh-nemaie-dsns

У Білій Церкві сталася пожежа на складі із феєрверками, попередньо, постраждалих немає - ДСНС

 • 13357 переглядiв

На складі феєрверків у Білій Церкві виникла пожежа площею 300 кв. м. Рятувальники працюють над ліквідацією, є загроза перекидання вогню на сусідні приміщення. Попередньо постраждалих немає.

У Білій Церкві на площі 300 м кв. сталася пожежа на складі із феєрверками. Рятувальники працюють над лідківдацією пожежі, попередньо, постраждалих немає. Про це журналісту УНН розповіла речниця ДСНС в Київській області Вікторія Рубан.

Деталі

На запитання, чи дійсно у Білій Церкві горить склад з феєрверками, Рубан відповіла, що триває ліквідація пожежі складського приміщення в місті Біла Церква.

"За попередніми даними, площа 300 м кв. На даний момент працюють 5 одиниць техніки та більше 40 чоловік особового складу. Триває ліквідація. Складність в тому, що там поруч знаходяться інші складські приміщення, на які є загроза перекидання вогню. Наразі перекидання вогню немає, ситуація контрольована. За попередніми даними, постраждалих немає", - сказала Рубан.

Контекст

Сьогодні в місцевих пабліках заявлялося, що у Білій Церкві на Київщині сталася пожежа на складі з феєрверками, в місті лунають вибухи.

Нагадаємо

Вчора у столиці біля ТРЦ "Городок" сталося займання шестиповерхової офісної будівлі. Попередньо, постраждалих немає. Рятувальники деблокували двох людей з ліфтової кабіни.

Анна Мурашко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі