ukenru
u-batkivschini-prokomentuvali-tarifniy-teror-yakiy-kiyanam-vlashtuvav-byutivets

У "Батьківщині" прокоментували "тарифний терор", який киянам влаштував БЮТівець

 • 12982 переглядiв

КИЇВ. 13 жовтня. УНН. Тарифний скандал між жителями містечка "Северинівка" під Києвом і його власником, депутатом Київради від "Батьківщини" Денисом Москалем напередодні виборів став "лакмусовим папірцем" обіцянок політсили, повідомляє УНН.

У своїй передвиборчій програмі для киян "Батьківщина" зробила акцент на одній з найбільш гострих тем суспільства - тарифах. Політсила обіцяє комунальні блага, справедливі тарифи і захист прав споживачів. Однак всі ці обіцянки київського БЮТу жителі котеджного містечка "Северинівка" називають балаканиною.

Вони як ніхто інший відчули на собі, як обіцяні БЮТівцем Москалем комунальні блага перетворилися на справжній "тарифний терор". Продаючи житло людям, Москаль обіцяв передати комунальні мережі у власність мешканців. Але до цього дня вони в руках самого Москаля.

"Щороку ми платимо йому близько одного мільйона гривень за оренду мереж, побудованих за наші гроші", - кажуть мешканці "Северинівки".

Крім високих тарифів, які БЮТівець встановлює за власним бажанням, люди скаржаться на терор, який їм влаштовують в разі непокори.

Так, наприклад, борг зі сплати членських внесків, які самі мешканці називають незрозумілими, став підставою для того, щоб сім'ю з двома дітьми минулої зими позбавити електроенергії, а разом з нею і обігріву будинку.

Ще один резонансний випадок, коли "Київоблгаз" відмовив родині в газопостачанні з огляду на те, що власником мереж виявився БЮТівець Москаль, і підключення можливо тільки з його дозволу, якого він не давав.

Усі ці резонансні факти шантажу людей тарифами з боку БЮТівця Москаля УНН адресував столичним представникам партії "Батьківщини". Але там відповісти по суті за "тарифний скандал" однопартійця не змогли, обмежившись заявою, що не відповідають за діяльність своїх членів.

"Партія ВО "Батьківщина" не уповноважена коментувати дійсні чи вигадані факти з господарської діяльності своїх членів або кандидатів до міської ради", - повідомили в політсилі.

Нагадаємо, Денис Москаль балотується під 3-м номером у списку "Батьківщини" в Київраду.

Українські Національні Новини

Політика