ukenru
u-2017-rotsi-v-odnomu-z-naybilshikh-zhitlovikh-kompleksiv-scandia-oselyatsya-pershi-meshkantsi

У 2017 році в одному з найбільших житлових комплексів Scandia оселяться перші мешканці

 • 8762 переглядiв

КИЇВ. 6 грудня. УНН. Закінчення першого етапу будівництва одного з найбільшх житлових комплексів регіону ЖК Scandia заплановано у 2017 році, повідомляє УНН.

Для перших будинків і перших мешканців передбачена вся необхідна інфраструктура. Всього на першому етапі будівництва буде побудовано 492 квартири: 251 однокімнатних, 175 двокімнатних та 66 трикімнатних.

Наразі вартість однокімнатної квартири в ЖК Scandia, загальною площею понад 38 квадратних метрів, становить майже 380 тисяч гривень або 14,5 тис. доларів США (за курсом НБУ станом на 6.12.2016).

Як раніше повідомляв УНН, один з найбільших житлових комплексів — ЖК “Scandia” будують у Броварах за скандинавською філософією.

Загальна площа забудови сягатиме 80 га та передбачає 100 семиповерхових будинків, які будуть вводитися в експлуатацію почергово.

Згідно з проектом ЖК, на території комплексу, окрім житлових будинків, також заплановано власну масштабну інфраструктуру: парк з озером, амфітеатр для концертів, дитячі школи і садочки, дитячі та спортивні майданчики, магазини, офіси, спортклуби.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу