tyzhden-enerhetychnoho-pidiomu-ta-mozhlyvosti-realizatsii-horoskop-dlia-vsikh-znakiv-zodiaku-na-22-28-lypnia

Тиждень енергетичного підйому та можливості реалізації: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 22-28 липня

 • 51924 переглядiв

Астролог Ксенія Базиленко представила гороскоп на 22-28 липня. Очікується енергетичний підйом, але можливі напружені аспекти. Важливо зберігати спокій і уникати конфліктів.

Цього тижня очікується енергетичний підйом, але можливі напружені аспекти. Важливо зберігати спокій і уникати конфліктів. Про те, що чекає на представників різних знаків Зодіаку з 22 до 28 липня спеціально для читачів УНН розповіла професійний астролог Ксенія Базиленко.

За словами астролога, на початку цього тижня ми відчуємо віяння нових енергій, оскільки Сонце, Марс і Меркурій змінять своє положення, перейшовши в інші знаки Зодіаку. Сонце перейде в знак Лева, і ми одразу відчуємо енергетичний підйом, а наші бажання стануть більш чіткими і сильними.

Але, з іншого боку, в першій половині тижня Сонце дасть небезпечну опозицію до Плутона. Це дуже напружений аспект, який посилить наш егоїзм, гординю і навіть жорсткість, підніме революційні настрої.  Такий аспект відіграє свою особливу роль у подіях, пов'язаних із політичними лідерами, з їхніми промахами та безпекою.

 Марс із понеділка ввійде в знак Близнюків, а Меркурій із п'ятниці перейде в знак Діви, що додасть нам великої активності, жвавості розуму і легких комунікацій, уважності в деталях і чудової здатності до навчання.

"З 4-го і 5-го серпня буде зупинка в русі Меркурія і потім він перейде у свій ретроградний рух до 29 серпня. Тому зараз у нас чудовий час для підписання важливих документів, активного розвитку власного бізнесу, реалізації будь-яких інших справ, втілення своїх ідей у життя і для будь-яких покупок. Усім нам потрібно скористатися такою можливістю", - вважає Базиленко. 

За її словами, у першій половині тижня Місяць даватиме багато напружених аспектів, і це викличе емоційне напруження. Небезпечні 22, 23, 28 липня.

 "25-го і 26-го Місяць буде в хороших аспектах із важливими планетами і в багатьох із нас може спостерігатися емоційний підйом. Це можуть бути днями удачі.

 У гороскопі України тривають напружені аспекти транзитних Урана і Марса. Військова ситуація зараз особливо напружена.

У другій половині тижня Марс дасть квадратуру до Сонця в гороскопі країни. Загострення, обстріли, небезпеки для уряду.

Варто всім уважно ставитися до власної безпеки", - зазначила Базиленко.

ОВЕН

 Цей тиждень може принести вам досить багато успіху і хороших можливостей. Ви зможете вдало просувати багато задуманих вами планів. Але потрібно бути обережними із зайвими амбіціями та гординею, які можуть створити вам труднощі.

 В особистих стосунках у вас розгоряться великі пристрасті. Постарайтеся уникати претензій, ревнощів і образ стосовно ваших коханих. У першій половині тижня відмовтеся від нових знайомств.

ТЕЛЬЦІ

 Успіх цього тижня залежатиме від вашого ментального стану. Важливо зберігати спокій, контролювати свої думки, не йти в конфлікти, особливо з вашими близькими людьми. І тоді ви зможете успішно зробити дуже багато важливих справ. Основні ваші питання стосуватимуться дому, житла і стосунків із батьками. На ці питання у вас піде багато сил.

БЛИЗНЮКИ

 Цього тижня ви відчуєте великий енергетичний і фізичний підйом. У вас буде багато сили, енергії та бажання активно реалізовувати свої плани в життя. Але вам варто уникати  великих конфліктів, уважно ставитися до своїх думок і слів, не йти в крайнощі. Знаходьте підхід до всіх, особливо до партнерів у бізнесі, і тоді точно на вас чекатиме успіх.

 Будьте дуже обережні на дорогах - висока аварійність.

РАКИ

  Для вас цей тиждень буде дуже вдалим і динамічним. Вам варто бути досить активними і сміливо вирішувати всі питання, крім фінансових. Тут варто бути дуже акуратним, особливо в першій половині тижня, оскільки ви можете припуститися дуже великих помилок. Тому не варто брати кредитів і будь-яких боргових зобов'язань, робити великі покупки.

 Зараз саме час для вас зайнятися спортом, правильним харчуванням, активним відпочинком на природі.

ЛЕВИ

 Саме зараз ви можете опинитися в епіцентрі подій, бути на виду. Від ваших рішень залежатиме багато чого, особливо в першій половині тижня.  Тут найголовніше не бути агресивним, не йти на поводу свого его під час ухвалення важливих рішень.

 Також ви відчуватимете, як ваш ментальний план перевантажений - багато думок, сумнівів або, навпаки, агресії та бажання сваритися. Тож насамперед пам'ятайте, що весь ваш успіх залежатиме лише від вас, від вашого спокою та розважливості.

ДІВИ

 Цього тижня ви можете відчувати багато внутрішнього занепокоєння і сумніву в собі. Тому, найголовніше позбутися страхів і сміливо просувати свої справи. На початку тижня до вас прийдуть цікаві ідеї, але не поспішайте озвучувати їх вашому керівництву. Зосередьтеся на найважливіших справах і питаннях, тоді у вас точно все вийде.

 У середині тижня вам варто зберегти хороші стосунки з вашими партнерами, знайти до них підхід.

ТЕРЕЗИ

 Цей тиждень для вас буде дуже активним, де ви будете реалізовувати всі ваші плани та ідеї. Може дуже добре піти робота з іноземцями, а також ви можете отримати документи з-за кордону, наприклад, візи або паспорти.

 Але вам варто уникати конфліктів і максимально проявляти дипломатію до вашого оточення, особливо з вашими однодумцями та друзями, щоб не посваритися з ними.

Будьте обережні з електрикою.

 СКОРПІОНИ

Цього тижня у вас будуть великі можливості для кар'єрного зростання і реалізації великих планів. До вас прийдуть хороші пропозиції. Але вам головне приборкати ваші зайві амбіції. Не варто передавлювати ситуацію, йти напролом і входити в конфлікти з керівництвом. Це тільки нашкодить вам.

 Протягом усього тижня на вас чекає успіх у коханні. Гарний час для знайомств і побачень.

СТРІЛЬЦІ

  Цього тижня на вас чекає успіх в освітній сфері, у спілкуванні особливо з іноземцями та в отриманні необхідних документів, пов'язаних із зарубіжжям. Приділіть якомога більше часу навчанню. Зараз до вас прийдуть ті знання, які знадобляться вам у майбутньому. Ви можете відчути підтримку від своїх партнерів, як у бізнесі, так і в шлюбі.

Уникайте зайвого перенапруження, не конфліктуйте. У першій половині тижня вам варто відмовитися від далеких поїздок. Зараз чудовий час для купівлі нерухомості.

КОЗЕРОГИ

 Цього тижня вам не варто надмірно ризикувати і йти на крайнощі. Будьте обережні в ухваленні важливих рішень.

До вас може прийти несподіваний прибуток або будь-які інші матеріальні можливості. У середині тижня на вас чекають цікаві знайомства і важлива для вас інформація.

ВОДОЛІЇ

 Удача цього тижня залежатиме від вашої дипломатії, наскільки ви зможете обходити "гострі кути" і зумієте домовлятися зі своїм оточенням, особливо з вашими партнерами.

 Не поспішайте в першій половині тижня підписувати важливі для вас документи, не проконсультувавшись із хорошими фахівцями.  Зараз ви можете очікувати на чудовий прибуток і великі матеріальні можливості.

Ось у коханні можуть розгорітися пристрасті.  Якими будуть ваші стосунки - це також висить від вас.

РИБИ

 Цього тижня у вас, можливо, буде дуже багато роботи, але водночас вам важливо не надто перевтомлюватися. Будьте уважні до своїх колег і співробітників, налагоджуйте з ними хороші взаємини.

Зараз важливо приділяти час своєму здоров'ю, особливо в першій половині тижня. Також протягом усього тижня ви будете дуже чутливі до всіх змін.

 Із середи на четвер у вас можуть бути навіть віщі сни.

Лілія Подоляк

Слайдер

    Популярні

    Новини по темі

    30 обстрілів зазнала Донеччина з боку зс рф за добу

     • 30092 переглядiв