ukenru
tvortsi-covid-vaktsin-stali-geroyami-2021-roku-za-versiyeyu-time

Творці COVID-вакцин стали героями 2021 року за версією Time

 • 17890 переглядiв

КИЇВ. 13 грудня. УНН. Вчені, які працювали над створенням вакцин проти коронавірусу, стали героями 2021 року за версією американського журналу Time. Про це повідомляє УНН із посиланням на сайт видання.

Деталі

На обкладинку потрапили американський імунолог Кіззмекія Корбетт, заступник директора Центру з контролю та профілактики захворювань США (CDC) імунолог Барні Грем, угорський біохімік Каталін Каріко та американський учений Дрю Вайсман.

Вони розробили технологію мРНК, завдяки якій компанії BioNTech, Pfizer та Moderna змогли створити вакцини проти СOVID-19.

"Корбетт, Грем, Каріко і Вайсман досягли прориву виняткової важливості, презентувавши інноваційну та високоефективну базу вакцини, засновану на мРНК, яка вплине на наше здоров'я далеко за межами цієї пандемії", — зазначили у Time.

Vaccine scientists are TIME's 2021 Heroes of the Year.

In science there is hardly ever a simple quick fix, but this was truly a moment of the right fix. A brand new kind of vaccine technology at exactly the right time #TIMEPOY https://t.co/6D9pc35D7H pic.twitter.com/1ZTihnVilN

— TIME (@TIME) December 13, 2021

Нагадаємо

Мільярдер, власник компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск став людиною 2021 року за версією журналу Time.

Українські Національні Новини

Новини Світу