ukenru
tvereziy-suddya-tikav-vid-politsiyi-v-uzhgorodi

Тверезий суддя тікав від поліції в Ужгороді

 • 10185 переглядiв

УЖГОРОД-КИЇВ. 10 грудня. УНН. Вчора, 9 грудня, близько 20:45 під час патрулювання в м.Ужгород по вул.Собранецька було помічено BMW Х5 з забрудненим заднім номерним знаком. Було прийнято рішення зупинити автомобіль. Про це кореспонденту УНН повідомили в прес-службі УПП міст Ужгород та Мукачеве.

На звуковий сигнал про зупинку та в гучномовець не реагував і почав тікати, створюючи при цьому аварійну ситуацію для інших учасників дорожнього руху. Звернув у бік мікрорайону Червениця та почав тікати по об'їзній. Згодом громадянин почав рухатись у бік с.Коритняни та у В.Геївцях було його втрачено через дуже важку дорогу.  

Але згодом автомобіль було знайдено в кінці дороги в полі, водієм виявився суддя Ужгородського міськрайсуду який не зміг пояснити свою поведінку. Водій був запрошений у ЗОНД для освідчення. Результат на вміст алкоголю негативний, результат на вміст наркотичних речовин в крові буде готовий через 10 днів. На водія було складено постанову по ст.126.1 (відсутність водійського посвідчення) та протокол по ст. 122-2.

Нагадаємо, 25 серпня при спробі втечі від патрульних поліцейських нетверезий прикордонник потрапив у ДТП на вул. Собранецькій в Ужгороді.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП