ukenru
turchinov-zvernuvsya-do-sbu-schodo-translyatsiyi-deyakimi-ukrayinskimi-zmi-paradu-peremogi-v-dnr

Турчинов звернувся до СБУ щодо трансляції деякими українськими ЗМІ "параду перемоги в ДНР"

 • 15322 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. Сьогодні деякі українські електронні ЗМІ транслювали так званий "парад перемоги" в самопроголошеній "Донецькій народній республіці". В зв'язку з цим секретар РНБО Олександр Турчинов звернувся до Служби безпеки України щодо розслідування цього правопорушення. Про це Тручинов повідомив у своєму Facebook, передає УНН.

"Адекватна протидія інформаційній агресії - необхідний та важливий елемент захисту нашої країни. Саме тому я звернувся з офіційним листом до СБУ щодо розслідування цього правопорушення та внесення електронних ЗМІ, які забезпечували пряму трансляцію "святкування" окупаційних військ Росії в Донецьку, до санкційного списку", - повідомив Турчинов.

Турчинов назвав трансляцію параду в ДНР "співпрацею з терористами".

"І у цьому випадку не йдеться про свободу слова. Співпраця з терористами, співучасть у терористичній діяльності, популяризація терористичних структур є злочином у будь-якій цивілізованій країні", - відзначив Турчинов.

Нагадаємо, у Москві відбувся парад до 9 травня, у якому взяли участь 13 тисяч осіб, зокрема вихованці військово-морського училища із Севастополя, а також 159 одиниць техніки і 75 повітряних суден.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП