ukenru
tsvk-zareyestruvala-mayzhe-1-5-tis-inozemnikh-sposterigachiv-na-vibori-do-radi

ЦВК зареєструвала майже 1,5 тис. іноземних спостерігачів на вибори до Ради

 • 8342 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. Центральна виборча комісія зареєструвала майже півтори тисячі іноземних спостерігачів на позачергові парламентські вибори 21 липня. Відповідне рішення ухвалила Центральна виборча комісія на засідання, передає УНН з посиланням на прес-службу Комісії.

"Розглянувши відповідні звернення, Комісія зареєструвала 658 офіційних спостерігачів від іноземної держави та міжнародних організацій на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року. Таким чином, станом на 12 липня Комісією зареєстровано 1 413 офіційних спостерігачів на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року. А саме: від 10 іноземних держав – 58 офіційних спостерігачів, від 15 міжнародних організацій – 1 355 офіційних спостерігачів", - зазначили в ЦВК.

При цьому в Комісії уточнили, що серед зареєстрованих сьогодні офіційних спостерігачів 2 – від Йорданського Хашимітського Королівства, 4 – від Європейського Союзу, 3 – від Міжнародного експертного центру виборчих систем (ICES), 3 – від Міжнародної федерації ліберальної молоді (IFLRY), 51 – від Національного Демократичного Інституту Міжнародних Відносин, 595 – від Бюро демократичних інститутів і прав людини Організації з безпеки та співробітництва в Європі.

Нагадаємо, 11 липня Центральна виборча комісія зареєструвала ще 157 офіційних спостерігачів від іноземних держав і міжнародних організацій на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року.

Українські Національні Новини

Політика