ukenru
tsvk-vstanovila-scho-zrazki-viborchikh-dokumentiv-vikoristovuyutsya-dlya-provedennya-drugogo-turu

ЦВК встановила, що зразки виборчих документів використовуються для проведення другого туру

 • 17559 переглядiв

КИЇВ. 2 квітня. УНН. Центральна виборча комісія встановила, що форми і зразки виборчих документів з виборів президента України використовуються для організації підготовки та проведення повторного голосування. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ЦВК.

"Комісія встановила, що форми і зразки виборчих документів з виборів Президента України, затверджені (встановлені) низкою постанов Центральної виборчої комісії, використовуються для організації підготовки та проведення повторного голосування з виборів Президента України із зазначенням на них після виду (назви) виборів Президента України і дати їх проведення слів "ПОВТОРНЕ ГОЛОСУВАННЯ" та дати його проведення", - йдеться в повідомленні.

Крім того, ЦВК встановила форми подань про заміну членів окружних та дільничних виборчих комісій з виборів президента України для організації підготовки та проведення повторного голосування.

Також затверджено форми подань щодо кандидатур до складу окружних та дільничних виборчих комісій з виборів для організації підготовки та проведення повторного голосування.

Як повідомляв УНН, ЦВК станом на 13:35 опрацювала 99,02% протоколів за результатами голосування на виборах президента України 31 березня.

Українські Національні Новини

Політика