ukenru
tsvk-vnesla-zmini-do-skladu-okruzhnikh-viborchikh-komisiy

ЦВК внесла зміни до складу окружних виборчих комісій

 • 11168 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. Центральна виборча комісія внесла зміни до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року. Відповідне рішення ухвалила Центральна виборча комісія на засідання, передає УНН з посиланням на прес-службу Комісії.

"Комісія внесла зміни до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року, утворених відповідно до постанови ЦВК від 31 травня 2019 року № 919", - зазначили в ЦВК.

При цьому в прес-службі Комісії додали, що також внесли зміни до складу територіальних виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів і до складу дільничних виборчих комісій з виборів народних депутатів України закордонних виборчих дільниць закордонного виборчого округу на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року, утворених відповідно до постанови ЦВК від 5 липня 2019 року № 1501.

Нагадаємо, найбільше кандидатів в одномандатних виборчих округах на сьогодні у 133 виборчому окрузі Одеси – 46.

Українські Національні Новини

Політика