ukenru
tsvk-spodivayetsya-scho-skoro-zapratsyuye-viborcha-dilnitsya-v-lebedinskomu

ЦВК сподівається, що скоро запрацює виборча дільниця в Лебединському

 • 7136 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. ЦВК та військово-цивільна адміністрація приклали максимум зусиль, для того щоб в найближчому часі запрацювала виборча дільниця в Лебединському Донецької області. Про це заявив заступник голови ЦВК Олег Конопольский під час брифінгу в Києві, передає кореспондент УНН.

"На сьогоднішній момент ми сподіваємося, що ось-ось виборча дільниця(в Лебединському Донецької області –ред.) приступить до роботи. Разом з військово-цивільною адміністрацією ми зробили максимум можливого щоб ця комісія запрацювала, щоб була відкрита виборча дільниця", - сказав Конопольский.

За його словами, в Лебединському вже прийняті відповідні рішення окружної виборчої комісії, здійснюються відповідні дії по отриманню списків виборців та виборчих бюлетенів.

Нагадаємо, в Україні станом на ранок не відкрилась одна виборча дільниця, у зв’язку із чим поліція вже порушила кримінальне провадження.

Як повідомляв УНН, виборча дільниця в населеному пункті Лебединське на Донеччині не розпочало свою роботу через те, що члени комісії відмовилися туди їхати.

Українські Національні Новини

Політика