ukenru
tsvk-proponuye-provedennya-debativ-19-kvitnya-z-21-00-do-22-00-na-suspilnomu

ЦВК пропонує провести дебати 19 квітня з 21:00 до 22:00 на “Суспільному”

 • 9095 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Центральна виборча комісія України пропонує визначити, що теледебати між кандидатами в президенти України організовуються та проводяться Національною суспільною телерадіокомпанією України в останню п’ятницю перед днем повторного голосування 19 квітня 2019 року на “Суспільному” в прямому ефірі з 21:00 до 22:00. Про це під час брифінгу в четвер заявила член ЦВК Катерина Махніцька, передає кореспондент УНН.

“Враховуючи викладене та з метою забезпечення проведення передвиборних теледебатів... ЦВК пропонується визначити, що теледебати між кандидатами в президенти України .... організовується та проводяться Національною суспільною телерадіокомпанією України в останню п’ятницю перед днем повторного голосування 19 квітня 2019 року на суспільно-політичному загальнонаціональному каналі Суспільного телебачення в прямому ефірі з 21:00 до 22:00 тривалістю 60 хв. безперервного ефірного часу за адресою вул. Юрія Ілленка, 42 м. Київ”, — сказала Махніцька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квитки на дебати Зеленського з Порошенком на стадіоні "Олімпійський" закінчилися

Нагадаємо, менше ніж за півдоби від початку розповсюдження безплатних квитків на дебати кандидатів у президенти Володимира Зеленського і Петра Порошенка на НСК "Олімпійський" люди забронювали 12 тис. місць.

Як повідомляв УНН, "Суспільне" відповідатиме за режисерське забезпечення та художнє керівництво ефіру зустрічі кандидатів на НСК "Олімпійський" 19 квітня.

Українські Національні Новини

Політика