ukenru
tsvk-peredala-na-zakordonni-dilnitsi-sche-mayzhe-300-byuleteniv

ЦВК передала на закордонні дільниці ще майже 300 бюлетенів

 • 8548 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. Центральна виборча комісія передала дільничним виборчим комісіям закордонних виборчих дільниць додатково виготовлені бюлетені з виборів народних депутатів України для голосування у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі. Про це повідомляє УНН, посилаючись на прес-службу ЦВК.

Так, сьогодні під час засідання комісія передала дільничним виборчим комісіям закордонних виборчих дільниць через представника Міністерства закордонних справ України – заступника начальника Управління – начальника відділу інформаційно-організаційного менеджменту Управління генерального секретаріату Олега Мисика додатково виготовлені виборчі бюлетені з виборів народних депутатів України для голосування у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі.

Всього на 3 закордонних виборчих дільниць було передано 288 бюлетенів.

"Додаткова потреба у виборчих бюлетенях для закордонних виборчих дільниць виникла у зв’язку з проведеним МЗС аналізом кількості виборців, включених до уточнених списків виборців на закордонних виборчих дільницях, та кількості замовлених на виготовлення виборчих бюлетенів", - пояснили у ЦВК.

Нагадаємо, 15 липня ЦВК передала дільничним виборчим комісіям закордонних виборчих дільниць виборчі бюлетені з позачергових парламентських виборів.

Українські Національні Новини

Політика