tsukerberg-naznachiv-poyedinok-z-ilonom-maskom-na-26-serpnya

Цукерберг назначив поєдинок з Ілоном Маском на 26 серпня

 • 435162 переглядiв

КИЇВ. 7 серпня. УНН. Засновник компанії Meta Марк Цукерберг заявив, що готовий провести бій із винахідником Ілоном Маском та запропонував призначити 26 серпня днем проведення поєдинку. Про це Цукерберг написав у соціальній мережі Threads, передає УНН.

Деталі

Цукерберг прокоментував повідомлення Маска про те, що той активно готується до майбутнього поєдинку. При цьому Цукерберг зазначив, що бій навряд чи пройде у запропоновану ним дату.

Доповнення

Раніше Ілон Маск припустив, що може зазнати поразки у майбутньому бою з Марком Цукербергом через свою занадто велику вагу. За словами Маска, якщо бій виявиться коротким, то він, ймовірно, переможе. Якщо ж, навпаки, бій затягнеться, Цукерберг може виграти за рахунок своєї витривалості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілон Маск провів тренування з ексчемпіоном UFC перед імовірним боєм з Цукербергом

Ілон Макс заявив, що його бій із Цукербергом транслюватиметься у прямому ефірі в соціальній мережі X (раніше Twitter), а всі виручені кошти підуть на допомогу ветеранам.

Post by @zuck
View on Threads

Контекст

Марк Цукерберг та Ілон Маск збираються з'ясувати стосунки на рингу після того, як стало відомо про запуск соцмережі Threads, аналога Twitter. Поєдинок планується провести у Лас-Вегасі. Однак багато експертів вважають, що поєдинку між двома мільярдерами не буде. Крім того, раніше мати голови Tesla та SpaceX Мей Маск заявила, що не дозволила Маску брати участь у поєдинку з Цукербергом.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Цукерберг назначив поєдинок з Ілоном Маском на 26 серпня

     • 435162 переглядiв

    У Марокко внаслідок ДТП загинули щонайменше 24 людини

     • 225689 переглядiв

    Касові збори фільму "Барбі" перевищили $1 млрд

     • 1102412 переглядiв