ukenru
tspk-vidreaguvav-na-rozsliduvannya-koruptsiyi-u-ffu

ЦПК відреагував на розслідування корупції у ФФУ

 • 7330 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. Керівництво Федерації футболу України піариться на будівництві футбольних полів, споруджених за корумпованою схемою. Таку заяву на своїй сторінці у Facebook оприлюднив "Центр протидії корупції", коментуючи журналістське розслідування з цього приводу, передає УНН.

"У ФФУ досі керують політики, які активно піаряться на будівництві футбольних полів. Причому збудованих за державний кошт за очевидно корумпованою схемою, спущеною згори", - заявили в ЦПК.

Нагадаємо, раніше на корупційний скандал із облаштуванням футбольних полів за участю "комерційних дочок" ФФУ відреагували у Transparency International.

Низка експертів у контексті вказаного конфлікту заявили про наявність ймовірного конфлікту інтересів у президента ФФУ Андрія Павелка. Справа в тому, що, будучи нардепом і головою бюджетного комітету, Павелко брав участь у виділенні бюджетного фінансування на реконструкцію футбольних полів по всій країні. Також, будучи очільником ФФУ, він може бути, принаймні опосередковано, причетним до освоєння цих коштів комерційними дочірніми структурами Федерації футболу

Українські Національні Новини

Політика