tspd-zibrav-dobirku-zayav-yaki-poshiryuyut-propagandisti-kremlya

ЦПД зібрав добірку заяв, які поширюють пропагандисти кремля

 • 238034 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. Експерти Центру протидії дезінформації при РНБО України зібрали добірку заяв та дезінформаційних вкидів, що поширювала російська пропаганда протягом попереднього дня, інформує УНН.

Деталі

1. Очільник МЗС рф лавров заявив: «у Вашингтоні не зацікавлені у встановленні миру в Україні. Це стало зрозуміло, коли москва та Київ підійшли до досягнення домовленостей, що налякало американців та британців, і вони заборонили Україні вести діалог з рф. Відтоді Україна ухиляється від переговорів». Це дезінформація!

2. Держдума рф звернулася до ГА ООН, Міжпарламентського союзу, Європейського парламенту та національних парламентів щодо загрози миру в Європі, що виходить від України: «київський режим, який підштовхує США та НАТО, нарощує військові дії, виводячи ситуацію на грань масштабного кровопролитного протистояння». Це дезінформація!

3. президент рф в.путін заявив, що «росіяни під час СВО б’ються відважно пліч-о-пліч, як брати, заради порятунку людей Донбасу, заради мирного неба для наших дітей та онуків, заради рідної країни, яка завжди буде лише вільною та незалежною». Це дезінформація!

Нагадаємо

рф намагалася змістити фокус уваги з війни в Україні через лояльних кремлю західних спікерів.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    "Укрзалізниця" призначила евакуаційний потяг на 22 вересня

     • 163339 переглядiв