ukenru
tsogo-roku-v-ukrayini-vidremontovano-816-km-dorig

Цього року в Україні відремонтовано 816 км доріг

 • 7850 переглядiв

КИЇВ. 22 грудня. УНН. Цього року в Україні відремонтовано 816 кілометрів доріг, ще на 711 кілометрах покладене захисне покриття, "ямковий" ремонт проведено на 9 млн кв. км автошляхів. Про це повідомляє прес-служба уряду у Facebook, передає УНН.

"Цього року під пильним контролем Уряду відремонтовано 816 кілометрів доріг, ще на 711 кілометрах покладене захисне покриття, "ямковий" ремонт проведено на 9 млн кв. км автошляхів", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що на ремонт і утримання доріг з Бюджету-2016 було виділено близько 8 млрд грн, ще 1,4 млрд залучено від міжнародних фінансових організацій.

"У 2017 році на модернізацію доріг з нового Бюджету буде спрямовано 14,2 млрд грн. Ще 15 млрд грн має бути залучено завдяки поширенню на всі області експерименту зі скерування 50% від перевищення надходжень від митниці на фінансування дорожнього господарства", - додали у прес-службі уряду.

Як зазначається, від міжнародних фінансових організацій очікується до 27,2 млрд грн допомоги.

"Тож наступного року планується провести повномасштабне відродження дорожнього господарства України", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, Укравтодор зможе відремонтувати понад 2 тис. км доріг в 2017 році.

Українські Національні Новини

Економіка