tsns-okupanti-namagayutsya-stvoriti-svoyi-sudovi-organi-na-tot

ЦНС: Окупанти намагаються створити свої «судові» органи на ТОТ

 • 259757 переглядiв

КИЇВ. 16 липня. УНН. Окупаційна влада прагне внести зміни до законодавства на тимчасово окупованих територіях, аби «реформувати судову системи» та сформувати так звані нові органи та системи управління. Про це повідомляє Центр національного спротиву, пише УНН.

Деталі 

На тимчасово окупованих територіях півдня та сходу України росіяни проводять заходи щодо прийняття нових законопроектів спрямованих на внесення змін до «судової системи», зокрема формування в ній «нових органів» та системи управління.

Такими діями ворог докладає зусиль, щоб активізувати судову гілку влади на ТОТ півдня та сходу України, що надасть окупантам нових важелів тиску на цивільне населення. Через ці органи, що цілком підконтрольні центральній владі у москві, російсько-окупаційна адміністрація матиме, псевдозаконні підстави позбавляти громадян України на ТОТ свободи, відчужувати їхнє майно та приймати рішення на користь окупаційних органів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Кримінальна відповідальність” за відмову від співпраці з окупантами: на ТОТ росіяни погрожують місцевим - ЦНС

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Воллес заявив, що покине посаду глави Міноборони - The Times

     • 495945 переглядiв

    Ворожа атака на Харківщину: є влучання - мер

     • 528496 переглядiв

    Мессі підписав рекордний контракт з "Інтер Маямі"

     • 673709 переглядiв

    У Харкові пролунав вибух - ЗМІ

     • 799664 переглядiв