ukenru
tsns-na-okupovanikh-teritoriyakh-zagarbniki-budut-zvilnyati-lyudey-z-roboti-bez-pasporta-rf

ЦНС: на окупованих територіях загарбники будуть звільняти людей з роботи без паспорта рф

 • 229436 переглядiв

КИЇВ. 27 березня. УНН. На тимчасово окупованих районах півдня та сходу України ворожа адміністрація посилює тиск на працівників підконтрольних органів і примушує їх отримати російський паспорт, передає УНН з посиланням на Центр національного спротиву.

Цитата

"На тимчасово окупованих районах півдня та сходу України ворожа адміністрація посилює тиск на працівників підконтрольних органів, установ, організацій, підприємств для примушення отримання паспорта рф", - повідомили у Центрі спротиву.

Доповнення

"Відповідно до постанови уряду рф від 31.12.2022 року №2571 трудові відносини з особами без російського громадянства зберігаються до 1 липня ц.р. Після цієї дати до таких осіб застосовуватимуться норми ворожого трудового законодавства, визначені для іноземних громадян та осіб без громадянства", - йдеться у повідомленні.

У Центрі національного спротиву повідомили, що "російська окупаційна адміністрація розуміючи факт небажання українців отримувати паспорти рф, має намір вдаватися до застосування чергових юридичних важелів тиску, з метою змусити громадян України отримувати російські паспорти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через великі втрати окупанти облаштовують шпиталі на території цивільних медзакладів — Генштаб

Українські Національні Новини

Війна