ukenru
tsk-po-gandzyuk-prositime-prodovzhiti-strok-roboti-tsk

ТСК по Гандзюк проситиме продовжити строк роботи ТСК

 • 7052 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. Під час засідання ТСК стосовно проведення розслідування відомостей щодо нападів на Катерину Гандзюк та інших громадських активістів, члени ТСК одноголосно проголосували за оприлюднення проміжного звіту у ВР та проситимуть продовжити строк роботи ТСК. Про це написав голова ТСК, народний депутат України Борислав Береза на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Члени ТСК одноголосно проголосували за оприлюднення проміжного звіту у ВР та просити продовжити строк роботи ТСК. Наступне засідання відбудеться 28.01.19 о 11-00 у комітеті з питань запобігання і протидії корупції. Проміжний звіт буде обговорено на цьому засіданні. Воно пройде в закритому режимі", - написав Береза.

Під час засідання ТСК заслухали громадських активістів, Дмитра Булаха з Харкова та Ігора Турського з Тернополя, на яких було здійснено напади. Комісія отримала звернення громадських організацій щодо провалу розслідувань нападів на громадських активістів на Харківщині.

Також були заслухані представники прокуратури та Нацполіції Тернополя та Тернопільської області. Борислав додав, що висновки буде оприлюднено пізніше у звіті ТСК.

Нагадаємо, у Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України щодо розслідування вбивства Катерини Гандзюк та нападів на інших громадських активістів є напрацювання, проте вони закриті для громадськості.

Українські Національні Новини

Політика