ukenru
tsinu-na-gaz-dlya-naselennya-pereglyadatimut-dvichi-na-rik

Ціну на газ для населення переглядатимуть двічі на рік

 • 16573 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого. УНН. Кабінет міністрів України доручив Міністверству енергетики і вугільної промисловості проводити перерахунок граничних роздрібних цін на природний газ для населення. Про це йдеться в урядовій постанові №90 від 21 лютого, передає УНН.

Установити, що граничні роздрібні ціни на природний газ для побутових споживачів, релігійних організацій (крім обсягів, що використовуються для провадження виробничо-комерційної діяльності), ціни, за якими Національна акціонерна компанія “Нафтогаз України” постачає природний газ виробникам теплової енергії з метою надання послуг з опалення та постачання гарячої води населенню та для виробництва теплової енергії для релігійних організацій, визначених Положенням, затвердженим пунктом 1 цієї постанови, переглядаються кожного півріччя (1 жовтня та 1 квітня)", - сказано у документі.

Також у документі вказано, що "за два місяці до початку кожного півріччя газового року, які починаються 1 квітня та 1 жовтня, Міненерговугілля проводить перерахунок граничних роздрібних цін на природний газ для побутових споживачів, релігійних організацій (крім обсягів, що використовуються для провадження виробничо-комерційної діяльності)".

Нагадаємо, "Нафтогаз" знизив ціну на газ для промислових споживачів з березня.

Українські Національні Новини

Економіка