ukenru
tsi-napadi-zmitsnyuyut-nashe-zobovyazannya-pidtrimuvati-narod-ukrayini-bayden-zasudiv-raketni-udari-rf

Ці напади зміцнюють наше зобов’язання підтримувати народ України: Байден засудив ракетні удари рф

 • 182949 переглядiв

КИЇВ. 10 жовтня. УНН. Сполучені Штати рішуче засуджують сьогоднішні ракетні удари росії по Україні, включно з Києвом. Про це йдеться у заяві, яку поширив Білий дім, передає УНН.

Цитата

"Сполучені Штати рішуче засуджують сьогоднішні ракетні удари росії по Україні, включно з Києвом. Ці напади вбили та поранили мирних жителів і знищили цілі без військового призначення. Вони ще раз демонструють всю жорстокість незаконної війни путіна проти українського народу", - йдеться у заяві Байдена.

Деталі

Президент США висловив співчуття рідним і близьким загиблих сьогодні, а також побажав одужання пораненим.

"Ці напади лише ще більше зміцнюють наше зобов’язання підтримувати народ України скільки завгодно. Разом із нашими союзниками та партнерами ми продовжуватимемо стягувати з росії кошти за її агресію, притягати путіна та росію до відповідальності за її звірства та військові злочини та надавати підтримку, необхідну українським силам для захисту своєї країни та свободи", - йдеться у заяві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посольство США продовжує свою роботу у Києві попри атаки росії

Крім того, президент США знову закликав росію негайно припинити цю неспровоковану агресію та вивести свої війська з України.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Сполучені Штати засуджують російські удари по об’єктах інфраструктури України й мають намір притягнути росію до відповідальності за військові злочини та звірства, скоєні в Україні. 

Як повідомляв УНН, армія рф під час сьогоднішнього масованого удару атакувала Україну 84 ракетами та 24 безпілотниками, знищено 56 з них, зокрема, 10 дронів-камікадзе.

Українські Національні Новини

Політика