ukenru
tsentroviy-pustoviy-proviv-nayrezultativnishu-gru-karyeri-v-yevrolizi

Центровий Пустовий провів найрезультативнішу гру кар'єри в Євролізі

 • 7893 переглядiв

КИЇВ. 21 грудня. УНН. В регулярному чемпіонаті найпрестижнішого європейського турніру з баскетболу Євроліги відбулося іспанське протистояння – "Барселона" українця Артема Пустового гостювала у БК "Басконія", передає кореспондент УНН.

На старті другої чверті Пустовому вдався влучний кидок "напівгаком". При другій появі центровий збірної України додав м'яч у кільце після хиби партнера і зумів забити з фолом з-під кільця. Саме в цей проміжок каталонці відзначилися ривком, який дозволив їм втримати позитивний результат 77:70.

Пустовий отримав 10:45 хвилин ігрового часу за які набрав 9 очок (4/5 двоочкові, 1/1 штрафний) і 4 підбирання, ставши другим за результативною ефективністю у складі "Барселони" (РЕ - 13 пунктів).

Примітно, що дана перемога дозволила "синьо-гранатовим" перервати серію з 4-х поспіль поразок в турнірі. Наразі Пустовий і компанія піднялася на 7 місце із 16 колективів (7 перемог і 7 поразок).

Зауважимо, що попередній персональний рекорд результативності Пустового в Євролізі був оформлений у грі з московським "ЦСКА" (8 очок).

Українські Національні Новини

Спорт