ukenru
tsentroviy-bk-barselona-propustit-match-ukrayini-proti-ispaniyi

Центровий БК "Барселона" пропустить матч України проти Іспанії

 • 9228 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. "Бігмен" іспанської "Барселони" Артем Пустовий не зможе допомогти збірній України у найближчих матчах відбіркового циклу до чемпіонату світу з баскетболу проти збірної Іспанії та Чорногорії, повідомляє УНН з посиланням на ФБУ.

Український центровий став єдиним, кого у це вікно кваліфікації не відпустив до табору збірної клуб.

До Федерації баскетболу надійшов відповідний лист від Пустового, у якому спортсмен звернувся до українських уболівальників.

"Думаю, що сьогодні усі в Україні в очікуванні великої баскетбольної події – матчу збірної України проти Іспанії. Я теж цього чекаю і хотів би бути разом зі збірною. Усі знають, що останні 6 років я з великим задоволенням відгукувався на запрошення тренерів і неодмінно приїздив у табір команди та з гордістю одягав форму збірної України. Сьогодні переді мною стоїть великий виклик, я увійшов у структуру гранда європейського баскетболу. На жаль, "Барселона" не відпускає мене у збірну на це вікно кваліфікації. Я хочу вибачитися перед своїми партнерами та уболівальниками, що цього разу не зможу їм допомогти, але хочу бути корисним збірній у майбутньому і виступати за неї", - сказано у листі спортсмена.

Нагадаємо, що цього міжсезоння Пустовий підписав трирічну угоду з іспанською "Барселоною" і наразі готується до свого дебюту за каталонський клуб у чемпіонаті Іспанії та Євролізі. 

Українські Національні Новини

Спорт