ukenru
tsentr-kiyeva-zupinivsya-u-zatorakh-1

Центр Києва зупинився у заторах

 • 6841 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. На дорогах Києва, переважно на правому березі, спостерігаються автомобільні затори. Про це інформує УНН з посиланням на Google Maps.

На правому березі столиці затори скували Набережне шосе, Володимирський узвіз, вулицю Хрещатик. Затори спостерігаються на вулиці Грушевського, Михайлівській, Прорізній, Пушкінській, Богдана Хмельницького, бульварі Тараса Шевченка, вулиці Великій Васильківській, Шота Руставелі, Фізкультури, Жилянській, Короленківській, Саксаганського, Володимирській, Бульварно-Кудрявській, В'ячеслава Чорновола, Івана-Федерова, Казимира Малевича, Ямській, Лобановського, Повітрофлотському проспекті.

На кільцевій дорозі затори лише на певних ділянках: в районі станцій метро "Теремки", "Житомирська", "Академмістечко".

На лівому березі столиці місцями ускладнений рух на проспекті Соборності, вулиці Гната Хоткевича, Братиславській, Олександра Бойченка, генерала Ватутіна, Оноре де Бальзака, проспекті Володимира Маяковського.

Що стосується ситуації на столичних мостах, то на Північному мосту ускладнений рух лише в один бік, гірша ситуація на мосту Метро - максимальний рівень заторів, трохи краща ситуація на мосту Патона - рух ускладнений лише в один бік. На Дарницькому мосту можна проїхати вільно - лише на початку деякі ускладнення. На Південному мосту рух ускладнений в деяких місцях.

Нагадаємо, після новорічних свят, коли рух у столиці був достатньо вільним, у Київ повернулися затори.

Вчора ввечері Київ також скували автомобільні затори.

Українські Національні Новини

Суспільство