ukenru
tsentr-dlya-trenuvannya-pilotiv-zbroynikh-sil-vidkrili-v-ukrayini

Центр для тренування пілотів Збройних Сил відкрили в Україні

 • 24561 переглядiв

КИЇВ. 1 березня. УНН. В Україні відкрили передовий центр для тренування пілотів та екіпажів вертольотiв Мi-8МТВ, Мі-17В5, Мi-171Ш, Мi-24 для потреб Повітряних сил, армійської авіації Збройних сил України та інших зацікавлених силових структур. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу "Укроборонпрому".

Зазначається, що у спеціальному комплексі використані новітні досягнення в сфері підготовки пілотів, до його складу входить надсучасний тренажер найвищого рівня за міжнародною сертифікацією.

Як стверджують фахівці, поєднання надсучасних технологій та типу вертольота робить тренувальний центр унікальним не тільки в Україні, а й у всьому світі.
 Завдяки спеціальному обладнанню зі 100% точністю передаються всі аспекти реального польоту, поводження машини при різних умовах та льотних ситуаціях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показові польоти винищувачів МіГ-29 відбулися на Київщині

Можливості комплексу дозволяють пілотам вдосконалити свої навички, відпрацювати застосування техніки під час складних погодних умов, довести до автоматизму дії в аварійних ситуаціях, отримати навики польоту в окулярах нічного бачення, а також застосування озброєння та використання сучасних елементів захисту від засобів протиповітряної оборони противника.

Українські Національні Новини

Технології