ukenru
tsekh-z-virobnitstva-falsifikovanogo-tsementu-viyavleno-na-lvivschini

Цех з виробництва фальсифікованого цементу виявлено на Львівщині

 • 9606 переглядiв

КИЇВ. 24 травня. УНН. Цех з виробництва фальсифікованого цементу відомих торгових марок виявлено у Львівській області. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП у Львівській області, передає УНН.

"Підпільний цех виробничою потужністю до 50-ти тонн суміші за добу був розташований в орендованих складських приміщеннях у Миколаївському районі, де на технологічному обладнанні здійснювалось виготовлення промисловим способом будівельного фальсифікату без дотримання стандартів, встановлених на даний вид продукції. На мішки з фальсифікатом зловмисники наносили реквізити відомих виробників цементу", - йдеться у повідомленні.

Під час санкціонованих обшуків, було вилучено понад 400 тонн фасованого у мішки готового фальсифікату цементу, понад вісімдесят тонн підготовленої цементної суміші, а також 70 тис. грн, виручених від продажу вже готової продукції.

Встановлено причетність до незаконної діяльності цеху двох організаторів - 40 та 39 річних мешканців Миколаївського району Львівської області. Їм повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.229 (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, поблизу лінії зіткнення військовослужбовцями Об'єднаних сил затримано вантажний автомобіль з контрабандними цигарками.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП