tse-zaproshennya-prodovzhuvati-vbivstva-danilov-vidreaguvav-na-zayavi-borrelya-scho-rosiya-velikiy-narod

Це запрошення продовжувати вбивства: Данілов відреагував на заяви Борреля, що “росія – великий народ”

 • 2109337 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. Позиція високого представника ЄС із зовнішньої політики й політики безпеки Жозепа Борреля стосовно того, що “росія – великий народ”, розцінюється, як запрошення продовжувати вбивства. Таку реакцію надав Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов на вислів Борреля, передає УНН.

Цитата

“На жаль, позиція шанованого європолітика, що «росія – великий народ» – це запрошення продовжувати вбивства. путін – уособлення цього народу, поки повстання не доведе зворотного, росіяни несуть відповідальність за війну. Такі сигнали – прояв слабкості, стимул для злочинів”, – написав Данілов у своєму Twitter.

Що передувало

В інтерв’ю “Радіо Свобода” Боррель заявив, що вважає, що поразка в повномасштабній війні в Україні не призведе до зникнення росії. На його думку росія є “великим народом”.

"росія не зникне. росія – великий народ. Ми нічого не маємо проти росіян. Вони також страждають від цієї війни. Вони страждають. Вони втрачають життя. І вони втрачають економічні можливості. Вони втрачають добробут. І росія залишиться після закінчення війни", – сказав Боррель.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський подякував Байдену за нові пакети допомоги

     • 836280 переглядiв

    Активіст вручив "торт смерті" послу росії в Сербії

     • 2090632 переглядiв