tse-realno-zvir-mashina-biytsi-rozpovili-pro-sistemu-zalpovogo-vognyu-rm-70-vampire

“Це реально звір-машина" - бійці розповіли про систему залпового вогню RM-70 Vampire

 • 1352419 переглядiв

КИЇВ. 2 серпня. УНН. В Telegram Головнокомандувача Збройних Сил України опубліковано відеоролик, в якому бійці 110-ї окремої механізованої бригади розповідають про особливості бою системи залпового вогню RM-70 Vampire, передає УНН.

Деталі

Екіпажі реактивних систем залпового вогню RM-70 Vampire 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка 24/7 працюють на лінії зіткнення.

“Приїжджаємо, розкладаємося, наводимося. Три-чотири хвилини, і ми вже готові, чекаємо наказу “вогонь!”, – описує динамічну роботу командир RM-70 Vampire Павло.

Ракетна пускова установка RM-70 Vampire несе на собі 40 снарядів реактивно-залпового вогню. Працює як одиничними пострілами, так і залпами. Управління вогнем проводиться як із кабіни, так і за допомогою переносного пристрою з найближчого укриття.

“Це реально звір-машина. Коли робить залп повним пакетом, то враження просто не передати”, – зазначає топогеодезист RM-70 Vampire Іван.

Доповнення

У січні цього року УНН повідомляв, що компанія L3Harris Technologies оголосила про отримання контракту з Міністерством оборони на суму 40 мільйонів доларів США на поставку 14 модульних палетованих ракетних комплексів ISR (Vehicle Agnostic Modular Palletized Rocket Equipment) — або багатоцільового озброєння VAMPIRE — для ЗСУ.

Система VAMPIRE містить оптико-електронну систему WESCAM MX-10 з тепловізійною та телевізійною камерами, що відповідає за виявлення цілей та наведення та пускову установку чотирьох 70-мм керованих ракет APKWS.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У "Дії" знову можна змінити місце проживання

     • 649714 переглядiв