tse-prosto-zaraz-poyide-nepidgotovlene-myasische-gur-viklalo-perekhoplennya-rozmovi-viyskovogo-rf-yakiy-obgovoryuye-mobilizatsiyu

"Це просто зараз поїде непідготовлене м'ясище": ГУР виклало перехоплення розмови військового рф, який обговорює мобілізацію

 • 260442 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. Головне управління розвідки Міноборони України виклало розмову військовослужбовця рф, який обговорює мобілізацію в росії та скаржиться на жалюгідність спорядження російської армії у порівнянні із ЗСУ, передає УНН.

Деталі

Військовий рф у телефонній розмові каже, що живе "наче під час кам'яної доби": без води, умов і можливості виходу в Інтернет.

"Тут нічого немає - ні світла, ні води. Живемо, як у кам'яному віці. Ні інтернету немає, не знаю навіть, що у росії відбувається", - заявив окупант та додав, що новомобілізованих не навчатимуть, а відразу відправлять на фронт.

Його співрозмовник розповів про "часткову" мобілізацію та втечу сотень тисяч призовників за кордон. 

"Зараз ось цих, яких наберуть, це просто зараз поїде непідготовлене м'ясище сюди, розумієш?" - каже загарбник.

Товариш окупанта почав запевняти його, що мобілізованих нібито навчатимуть військової справи, що загарбник заперечує.

"Я приїхав туди 17-го числа, 25-го я поїхав. А мені теж обіцяли, що нас два місяці навчатимуть. Ти нікому не вір... Половина автомат у руках не тримали"", - сказав він.

Водночас він нарікає на спорядження, яке значно поступається українському. 

"Ні "Градів" немає, я кажу: "Де "Гради"? Де літаки? Взагалі де все є?.. У нас квадрокоптери в дощ бояться літати, бо там стоять якісь моторчики, що можуть замкнути. ЗСУ літають і в дощ, і у вітер, коли хочеш”, - каже росіянин.

Нагадаємо 

У російській армії військовослужбовці не задоволені - обурюються неукомплектованістю військових і невиконанням обіцянок путіним. Чергову таку перехоплену розмову оприлюднило Головне управління розвідки Міноборони України.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    "Укрзалізниця" призначила евакуаційний потяг на 17 жовтня

     • 123401 переглядiв

    Силами оборони відпрацьовано 15 авіаційних ударів по ворогу

     • 117551 переглядiв