ukenru
tse-pereroslo-u-ekzistentsiynu-viynu-mizh-rf-ta-zakhodom-budanov-sprostuvav-zayavi-schodo-eskalatsiyi-konfliktu-cherez-postavki-zbroyi-ukrayini

Це переросло у екзистенційну війну між рф та Заходом: Буданов спростував заяви щодо ескалації конфлікту через поставки зброї Україні

 • 981093 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Очільник Головного управління розвідки МО України Кирило Буданов в інтерв'ю USA Today спростував побоювання деяких західних політичних діячів, що постачання Україні важкого озброєння втягне НАТО у ширшу війну з росією. Він заявив, що конфлікт "уже переріс в екзистенційну війну між рф та Заходом", передає УНН.

Цитата

"Я застосовую іншу логіку, коли дивлюся на це питання. Цей конфлікт уже переріс в екзистенційну війну між росією та Заходом. Так, Захід не бере участі у цій війні, залучаючи своїх військових. Але вони надають нам зброю, щоб ми могли її використовувати у боротьбі", - сказав Буданов.

Він додав, що перемога над росією стане "спільною". Проте, додав він, "якщо Україна впаде, хоча це малоймовірно, це буде поразка всієї західної цивілізації".

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський повідомив представників США, що планує відправити їм список озброєнь, які, на його думку, необхідні для прискорення кінця війни з рф.

Українські Національні Новини

Політика