tse-odna-z-provokatsiy-gumenyuk-pro-zayavi-okupantiv-schodo-ataki-na-rosiyski-sudna

"Це одна з провокацій" - Гуменюк про заяви окупантів щодо атаки на російські судна

 • 222555 переглядiв

КИЇВ. 3 серпня. УНН. Заяви про атаку безекіпажними катерами на корвети рф - це провокація російських окупантів, повідомила під час брифінгу у четвер речниця Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк, передає кореспондент УНН.

Вчора в інформаційному просторі з'явилась заяви міноборони рф про нібито спробу атакувати морськими безпілотними катерами російські кораблі у Чорному морі. Речниця Сил оборони Півдня на прохання журналіста прокоментувала ці заяви окупантів.

Цитата

“Це одна з провокацій, яка навіть на інформаційному фронті може бути розігнана в ось такий спосіб. Доказів та фактів ніяких не наведено, є лише стверджувальна позиція міністерства вбивства (міноборони рф - ред.) і більше нічого. І це може бути саме провокуванням України на якийсь конкретні дії, або наганяння страху на судновласників, які намагаються співпрацювати з Україною”, - сказала Гуменюк.

Також речниця нагадала, що вона раніше вже повідомляла, що росія може готувати провокації у Чорному морі, аби підірвати імідж України.

Нагадаємо

Раніше Гуменюк повідомляла, що потенційна операція рф у Чорному морі під чужим прапором може бути здійснена шляхом атаки іноземного судна, аби звинуватити Україну в атаці на іноземні кораблі.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Зірки "Ейфорії" вшанували пам'ять Ангуса Клауда

     • 759486 переглядiв