ukenru
tse-bude-trivala-viyna-danilov-ne-virit-u-zakinchennya-garyachoyi-fazi-u-travni

Це буде тривала війна: Данілов не вірить у закінчення "гарячої фази" у травні

 • 307879 переглядiв

КИЇВ. 4 травня. УНН. Російсько-українська війна бде тривалою, завершення так званої "гарячої фази" не варто очікувати в травні. Про це сказав секретар Ради з нацбезпеки і оборони України Олексій Данілов в інтерв'ю “Ісландії” пише УНН.

Цитата

"По-перше, ми у війні знаходимось 30 років, я хочу щоб ви зрозуміли що російська федерація ніколи, навіть коли був Єльцин, у них не було такого, скажімо так, бажання лишати нас у спокої… Якщо казати зараз про цю частину гарячої фази війни, я не є оптимістом з точки зору того, що вона закінчиться в квітні або травні. Це буде тривала війна, вона ще триватиме, на привеликий жаль, на нашій території", - каже Данілов.

Деталі

З його слів, те, скільки часу триватиме війна, залежить від дуже багатьох чинників. Перш за все, від українського війська, а також від наших партнерів.

"Без допомоги партнерів нам було б вкрай складно втримати цю російську армаду, яка насунулась на нас 24 лютого", – додав він.

Додамо

Як вважають у Міністерстві оборони, ведення війни в Україні наразі відбувається по іншому, ніж у перші дня. Російські окупанти змінюють тактику та шукають слабкі місця в нашої армії.

Українські Національні Новини

Політика