tse-bude-tiazhka-robota-ale-my-pratsovyti-zelenskyi-vyslovyvsia-pro-spivpratsiu-z-trampom-yakshcho-toi-stane-prezydentom-ssha

"Це буде тяжка робота, але ми працьовиті": Зеленський висловився про співпрацю з Трампом, якщо той стане президентом США

 • 55193 переглядiв

Президент України заявив, що у разі перемоги Трампа на виборах у США буде "тяжка робота", але Україна готова до цього. Зеленський підкреслив важливість роботи зі США, незалежно від того, хто при владі.

Президент України Володимир Зеленський вважає, що робота з Дональдом Трампом у разі його переобрання президентом США буде "важкою роботою, але ми працьовиті". Про це він сказав в ексклюзивному інтерв’ю ВВС у Лондоні, пише УНН.

Деталі

Зеленський заявив, що готовий працювати з будь-ким, хто перебуває при владі в США.

Буквально кілька днів тому Трамп оголосив сенатора від Огайо Джей Ді Венса своїм кандидатом у віцепрезиденти на виборах у листопаді. Раніше 39-річний сенатор заявляв, що "йому байдуже, що станеться з Україною так чи інакше".

Номінація поновила побоювання, що зобов'язання США щодо України можуть послабнути, якщо Трампа повернуть до Білого дому на виборах у листопаді.

"Можливо, він справді не розуміє, що відбувається в Україні, тому ми повинні працювати зі Сполученими Штатами", - сказав Зеленський BBC.

Зеленський і Трамп можуть провести телефонну розмову в п'ятницю – CNN19.07.24, 06:45

Юлія Шрамко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Спека до 38° та подекуди дощі: прогноз погоди на сьогодні

     • 25991 переглядiв

    Google, OpenAI та інші створюють коаліцію за безпечний ШІ

     • 11885 переглядiв

    Російські війська обстріляли дві громади Нікопольщини

     • 29154 переглядiв

    Стали відомі подробиці удару по Чугуєву

     • 31102 переглядiв