tse-antiteroristichniy-akt-podolyak-prokomentuvav-udar-po-litaku-a-50-u-machulischakh

"Це антитерористичний акт": Подоляк прокоментував удар по літаку А-50 у Мачулищах

 • 1246716 переглядiв

КИЇВ. 7 березня. УНН. Радник Офісу Президента України Михайло Подоляк прокоментував заяву самопроголошеного президента білорусі олександра лукашенка щодо того, що удар по літаку А-50 на аеродромі у Мачулищах - це "диверсія". Він заявив, що це є "антитерористичним актом", передає УНН.

Цитата

"Потрібно визначитися з дефініціями. Теракт - це коли з території білорусі запускають ракети по українських містах. Диверсії – коли з білоруського кордону заходять ДРГ. Удар по літаку-корегувальнику А-50 – антитерористичний акт, здійснений, до речі, місцевими партизанами", - наголосив Подоляк.

Контекст

26 лютого стало відомо про атаку на літак ДРЛО А-50У пкс рф у "Мачулищах" за допомогою двох дронів. За словами глави BYPOL Олександра Азарова атаку здійснили білоруси, потім успішно втекли та наразі перебувають за кордоном.

Сьогодні, 7 березня, білоруський правитель олександр лукашенко заявив про затримання тих, хто начебто здійснив спробу "диверсії" щодо російського літака А-50. Згідно з легендою лукашенка, як повідомляється, "терорист" – це росіянин нібито з російським та українським паспортами, що начебто народився у Кривому Розі та жив у Криму.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Цього тижня Польща поставить Україні 10 танків "Леопард"

     • 922992 переглядiв

    Посівна ускладнюється пізнім збиранням кукурудзи - НБУ

     • 1888142 переглядiв

    Генсек ООН їде до України, щоб зустрітись із Зеленським

     • 843502 переглядiв