ukenru
troye-nimtsiv-zaginuli-cherez-skhodzhennya-lavini-v-avstriyi

Троє німців загинули через сходження лавини в Австрії

 • 14548 переглядiв

КИЇВ. 13 січня. УНН. Троє німецьких лижників загинули під час лавини на одному із австрійських гірськолижних курортів. Про це повідомляє УНН з посилання на "Австрійське агентство преси" (АРА).

"Як заявила в неділю поліція, чотири райдери з Німеччини в фактично закритій ділянці маршруту Langer Zug, на північ від канатної дороги Рюфікофф, були накриті лавиною. Троє з них були накриті снігом і можуть бути знайдені тільки мертвими. Доля четвертого до цього часу невідома", – йдеться в повідомленні.

За даними поліції, жертвами сходження лавини є три чоловіки з Верхньої Швабії у віці 32, 36 і 57 років. Четвертий, зниклий, спортсмен – 28 років з південної Німеччини. Згідно з даними поліції, спортсмени мали з собою всю аварійну техніку. Незважаючи на заходи безпеки, всі троє зазнали багаторазових травм і задихнулися.

Про зникнення лижників повідомила дружина одного з них, після того, як вони не повернулися додому увечері. Рятувальники відстежили мобільні телефони, й знайшла тіла трьох, пошукам четвертого лижника завадив сильний снігопад і велика лавинна небезпека. При цьому були задіяні гірські рятувальники австрійського Леха, пожежна бригада Леха, співробітники підйомників і альпійська поліція.

Нагадаємо, 10 січня на Закарпатті знайшли зниклого туриста Ігоря Грищенко, якого шукали в Карпатах з 6 січня.

Українські Національні Новини

Новини Світу