ukenru
troye-futbolistiv-olimpiku-pokinuli-klub

Троє футболістів "Олімпіка" покинули клуб

 • 11672 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. У складі донецького ФК "Олімпік" відбулися зміни. У захисників Ярослава Олійника, Дмитра Гришка і півзахисника Андрія Богданова закінчилися контракти, передає УНН з посиланням на перс-службу донецької команди.

А.Богданов провів у складі "Олімпіка" тільки один сезон, але відразу ж став лідером колективу і приніс команді величезну користь на футбольному полі. Всього у минулому сезоні на рахунку гравця 23 матчі в чемпіонаті України, в яких він забив чотири голи.

Кольори "Олімпіка" 31-річний уродженець Горлівки капітан Д.Гришко захищав протягом шести років і був свідком найвагоміших досягнень донецького клубу в його історії. Оборонець допоміг "Олімпіку" завоювати путівку в Прем'єр-лігу, добирався разом з командою до півфіналу Кубка України, а в минулому сезоні зіграв найважливішу роль в завоюванні донеччанами путівки в Лігу Європи.

За шість сезонів Д.Гришко провів 149 матчів у складі "Олімпіка" і забив 8 голів. На його рахунку 71 матч у Першій лізі (4 голи), 67 поєдинків у Прем'єр-лізі (4 голи) і ще 11 ігор захисник зіграв в Кубку України.

Відзначимо також і один проведений сезон у футболці "Олімпіка" і Ярослава Олійника. У чемпіонаті 26-річний захисник зіграв 20 матчів.

Нагадаємо, що УЄФА надав "Олімпіку" дозвіл на виступ у єврокубках.

Українські Національні Новини

Спорт