ukenru
trokh-pasazhiriv-znyali-z-reysu-milan-kayir-u-borispoli-dlya-perevirki-na-koronavirus

Трьох пасажирів зняли з рейсу Мілан-Каїр у "Борисполі" для перевірки на коронавірус

 • 17308 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. Трьох пасажирів, які подорожували з Мілану в Каїр, знято з рейсу в міжнародному аеропорту “Бориспіль”, їм проведено експрес-тест на COVID-19, усі - негативні, наразі їх госпіталізовано до столичної лікарні. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Трьох пасажирів, які подорожували з Мілану в Каїр, знято з рейсу в аеропорту "Бориспіль" та госпіталізовано до столичної лікарні. Пасажири літака скаржилися, що хлопці кашляли та приймали таблетки", - повідомив Поворозник.

З його слів, на момент госпіталізації у всіх температура нормальна, ознак респіраторного захворювання немає, виявлено помірне почервоніння горла, яке й могло стати причиною кашлю.

"Усім пацієнтам проведено експрес-тест на COVID-19, усі три результати - негативні. Наразі пацієнтів залишили в лікарні для проведення додаткових обстежень", - додав Поворозник.

Нагадаємо, всього станом на ранок 13 березня на території України зафіксовано три випадки захворювання на коронавірус COVID-19 у двох областях, а саме: Чернівецька – 2 та Житомирська – 1.

Українські Національні Новини

Київ