ukenru
tretyakova-ne-zbirayetsya-yti-z-posadi-golovi-komitetu-vr-pislya-svoyikh-sliv-pro-ditey-nizkoyi-yakosti

Третьякова не збирається йти з посади голови комітету ВР після своїх слів про дітей "низької якості"

 • 25669 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Голова комітету ВР з питань соцполітики та захисту ветеранів Галина Третьякова заявила про "організований булінг" проти себе та зазначила, що не піде з посади голови комітету ВР. Щодо свого вислову про дітей "низької якості" нардеп зазначила, що невдало підібрала слова. Про це вона написала у Facebook, передає УНН.

"Дякую усім за щирі слова підтримки. Вони надзвичайно важливі для мене під час організованого булінгу. Багато хто розуміє, що відбувається насправді, чому все з'явилося тільки зараз, і що я мала на увазі у публічній зустрічі/лекції у Київській школі економіки. І ще буду мати у майбутніх лекціях, виступах, зустрічах. Бо нікуди не збираюсь йти під тиском зовні. Буду робити свою справу, реалізовувати план законодавчих ініціатив (реформ), який розробляла все своє життя", - написала Третьякова.

Також вона зазначила, що її слова про дітей "низької якості" є невдало підібраними.

"Так, слова обрані невдало. Хто з нас не помиляється, тим більше у момент довгих публічних виступів? Й досі намагаюся впоратися з прискореним серцебиттям перед подібними виступами. Щодо дискримінації. Ми ще навчимось відрізняти дискримінацію у наявних суспільних процесах від розмов. І ми ще навчимось боротись з тими, хто каже про боротьбу з дискримінацією, але породжує її своїми діями", - додала Третьякова.

Нагадаємо, приводом для скандалу став травневий вебінар Третьякової, в якому вона сказала, що діти людей, яких народжують заради матеріальної допомоги, є дітьми "низької якості".

Після чого уповноважена ВР з прав людини Людмила Денісова засудила висловлювання Третьякової.

Українські Національні Новини

Політика