ukenru
trenerskiy-shtab-bryugge-zarazivsya-koronavirusom-pered-matchem-iz-dinamo

Тренерський штаб "Брюгге" заразився коронавірусом перед матчем із "Динамо"

 • 13335 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. Бельгійський "Брюгге" зробив офіційну заяву щодо спалаху COVID-19 у своїй команді та складу, який 17 лютого вирушить до Києва на поєдинок із київським "Динамо", передає УНН з посиланням на сайти "Брюгге" та "Динамо".

Деталі

Уся перша команда "Брюгге", включно з обслуговуючим персоналом, пройшла тестування на COVID-19 перед вильотом до Києва на перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи проти київського "Динамо".

Результати тестів виявилися позитивними для головного тренера "Брюгге" Філіппа Клемана та його асистентів. Окрім того, коронавірус раніше був виявлений у трьох гравців команди - Стефано Денсвіла, Матея Мітровича та Ханса Ванакена. Один із лідерів складу бельгійського гранду Шарль де Кетеларе, який мав підозру на COVID-19, отримав негативний результат тесту та вирушить до столиці України.

Зазначимо, що усі представники "Брюгге", в яких виявлений коронавірус, ізольовані на карантин. На матчі в Києві бельгійцями керуватиме наставник молодіжної команди "Брюгге" Рік Де Міл та його асистент Тім Смолдерс.

Варто нагадати

Двоє футболістів "Брюгге" зазнали травм

Українські Національні Новини

Спорт