ukenru
trener-shakhtarya-nazvav-dinamo-zagreb-komandoyu-z-shablonnimi-kharakteristikami

Тренер "Шахтаря" назвав "Динамо" Загреб командою з шаблонними характеристиками

 • 10588 переглядiв

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. Головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру дав передматчеву прес-конференцію щодо тактичних схем, сильних властивостей загребського "Динамо" перед грою в Лізі чемпіонів, інформує УНН з посиланням на прес-службу "гірників".

"Буде дуже складний поєдинок із командою, що має певні шаблонні характеристики. Вони повторюють їх від матчу до матчу, однак змінюють свою тактичну схему. "Динамо" виступало у формації 5–3–2, 4–3–3, часом у ході гри змінювали її на 3–4–3. Деякі дії є шаблонними для цього суперника: довгий пас, м’яч на нападника, підключення інсайдів, четверо футболістів у нашій лінії оборони, передача до зони. Ми повинні бути уважними. Попереду небезпечна гра із супротивником, що є небезпечним в атаці", - відзначив португалець.

Також наставник заявив, що задоволений складом власної команди та відзначив прогрес групи гравців.

"Як я говорив на самому початку, кожен клуб завжди має свій основний стартовий склад. Проте не слід забувати, що крім хлопців із великою кількістю часу на полі багато тих, хто працює впродовж тижня, намагаючись також дістати свій ігровий час. Я дуже задоволений своєю командою. В останніх поєдинках кілька разів здійснював ротацію, всі виявляли себе чудово. Дехто наразі лише на початковому етапі кар’єри. Утім протягом цього короткого строку, що я працюю, бачу, як деякі хлопці прогресують, багато в чому додали та виявляють себе дедалі краще. Ми намагаємось аналізувати їхню роботу щодня, після кожного тренування. Звісно, мені дедалі важче ухвалювати рішення щодо стартового складу, але ж це добре. Головне, щоб гравці додавали й демонстрували якісний, гарний футбол", - резюмував коуч.

Зазначимо, що матч "Шахтар" – "Динамо" Загреб пройде сьогодні о 19:55 на ОСК "Металіст".

Додамо, що після двох турів ЛЧ у групі С "Шахтар" та "Динамо" ділять 2 і 3 місця з показником по 3 набрані очки.

Українські Національні Новини

Спорт